محتوای این مقاله
- مارک های شیر شکلات، از بدترین تا بهترین رتبه بندی شده اند
- بیماری قلبی من
- هر نوع شکلات بر اساس میزان سلامت (؟) رتبه بندی می شود
- شکلات تلخ گیراردلی
- آن نقطه سفید چشم را نادیده نگیرید
- آیا شکلات تلخ خوب است؟
- چگونه از شر هوس خوردن شکلات تلخ بعد از ظهر خلاص شویم
- یکی از سالم ترین برندهای شکلات موجود در بازار
- برای بسیاری از مردم، زنده ماندن از COVID-19 به معنای بهتر شدن نیست
این طعم ها و شیرین کننده های اضافه شده همان چیزی است که نوع شکلات را مشخص می کند. شواهد زیادی وجود دارد که نشان میدهد کاکائو میتواند فواید سلامتی قدرتمندی بهویژه محافظت در برابر بیماریهای قلبی داشته باشد. بررسی دیگری نشان داد که خوردن 45 گرم شکلات در هفته خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را تا 11 درصد کاهش می دهد. به نظر نمی رسد مصرف بیش از 100 گرم در هفته فوایدی برای سلامتی داشته باشد.
پس از انتخاب انواع شکلات مناسب، می توانیم آن را با مقداری منظم فروشگاه شکلات خارجی در شرق تهران وارد رژیم غذایی کنیم. یک غذای مفید برای وعده های میانی، زیرا به خوبی با برخی از انواع میوه ها و لبنیات ترکیب می شود. دانه های کاکائو دانه های کاکائویی هستند که خرد شده و فرآوری نشده اند. می توانید آن را آسیاب کرده و در پخت به عنوان پودر استفاده کنید، یا می توانید آن را با موادی مانند ماست و مخلوط دنباله دار مخلوط کنید.
مارک های شیر شکلات، از بدترین تا بهترین رتبه بندی شده اند
اگرچه شکلات تلخ نباید حاوی شیر باشد، اما ممکن است ردپایی از شیر ناشی از آلودگی متقاطع در طول پردازش وجود داشته باشد، زیرا اغلب از دستگاه های مشابه برای تهیه شیر و شکلات فروشگاه شکلات خارجی در شرق تهران تلخ استفاده می شود. شکلات های با کیفیت پایین ممکن است حاوی کره، روغن های گیاهی یا رنگ ها یا طعم دهنده های مصنوعی باشند. شکلات سفید حاوی فروشگاه شکلات خارجی در شرق تهران مواد جامد کاکائو نیست و فقط از کره کاکائو، شکر و شیر تهیه می شود. خریداران می توانند با جستجوی عدد “درصد کاکائو” روی برچسب متوجه شوند که چه مقدار مشروب کاکائو در یک شکلات تیره وجود دارد. کاکائو شکل خام شکلات است، در حالی که کاکائو نسخه داغ کاکائو است.
بیماری قلبی من
کاکائو ذاتاً دارای طعمی بسیار قوی و تند است که از فلاوانول ها می آید. هنگامی که کاکائو به محصولات شکلاتی مورد علاقه شما تبدیل فروشگاه شکلات خارجی در شرق تهران می شود، چندین مرحله را طی می کند تا طعم آن کاهش یابد. هرچه شکلات بیشتر پردازش شود (از طریق چیزهایی مانند تخمیر، قلیایی، برشته کردن و غیره)، فلاوانول های بیشتری از بین می رود.
هر نوع شکلات بر اساس میزان سلامت (؟) رتبه بندی می شود
ما متوجه شدیم فروشگاه شکلات خارجی در شرق تهران که هیچ منشا کاکائو استفاده شده در لیست مواد تشکیل دهنده وجود ندارد. متخصصان واقعی شکلات ممکن است ترجیح دهند نوارهایی را انتخاب کنند که منبع کاکائو را نشان می دهد. نکته ای که باید به آن توجه فروشگاه شکلات خارجی در شرق تهران کنید این است که میله ها بسیار شیرین هستند. در حالی که این آن را به یک جایگزین ایده آل برای شکلات معمولی تبدیل می کند، برخی افراد ممکن است یک نوار طعم “سالم تر” را ترجیح دهند.
شکلات تلخ گیراردلی
امروزه، ردیفهای بلند مربع شکلاتی که بهخوبی در قفسههای فروشگاه شما چیده شدهاند، نتیجه نهایی بسیاری از مراحل است که بهعنوان یک غلاف کاکائو بزرگتر از اندازه دست شما شروع میشود. دانهها از غلاف استخراج میشوند، تخمیر میشوند، خشک میشوند و به دانههای کاکائو برشته میشوند. دانه ها را به صورت مایعی به نام مشروب شکلاتی آسیاب کرده و از چربی یا کره کاکائو جدا می کنند. الکل برای تولید ذرات کاکائو و شکلاتی که می خوریم بیشتر تصفیه می شود. پس از برداشتن فروشگاه شکلات خارجی در شرق تهران دانه های کاکائو، دانه های کاکائو را به پودر کاکائو تبدیل می کنند که در پخت و پز یا نوشیدنی ها استفاده می شود. فرمول بسیار تیره (92 درصد کاکائو!) و استفاده از اریتریتول به جای شکر برای شیرینی، محتوای قند شکلات های تیره ما را به صفر می رساند.
آن نقطه سفید چشم را نادیده نگیرید
طعم مورد علاقه خود را پیدا کنید، از سوپر غذای ماچا گرفته تا بیکن. یکی از عوارض بارداری پره اکلامپسی است که در آن فشار خون ممکن است افزایش یابد. محققان دریافته اند که یکی از مواد شیمیایی موجود در شکلات تلخ، تئوبرومین، می تواند قلب را تحریک کرده و به گشاد شدن شریان ها کمک کند. هنگامی که به زنان باردار دوزهای بالاتر شکلات داده می شد، 40 درصد احتمال کمتری برای ابتلا به این عوارض داشتند. این نتیجه شگفت انگیزی است که من پس از مطالعه در مورد تحقیق انجام شده توسط پروفسور دیوید کندی، مدیر مغز، عملکرد و تغذیه در مرکز تحقیقات دانشگاه نورثومبریا به آن رسیدم. به شرکت کنندگان 500 میلی گرم فلاوانول در یک نوشیدنی داغ کاکائو داده شد.
آیا شکلات تلخ خوب است؟
این یک غذای سالم برای بهبود سلامت قلب، طول عمر و مقاومت در برابر بیماریهای مزمن است. شکلات تلخ نوع خاصی از شکلات است که سرشار از آنتی اکسیدان ها و ترکیبات طبیعی مفید دانه کاکائو است. علاوه بر این، باید در نظر داشت که همه محصولات طبقه بندی شده به عنوان شکلات فروشگاه شکلات خارجی در شرق تهران حاوی کاکائو در ترکیب خود نیستند. فروشگاه شکلات خارجی در شرق تهران به هر حال، این آخرین ماده حاوی تمام آنتی اکسیدان ها و در نتیجه آنهایی است که دارای خواص مفید برای سلامتی هستند.